top of page
  • Yazarın fotoğrafıHasan Demir

Sevdiğini Geri Getirme

Öncelikle bilinmesi gereken şey, geri getirme ve geri döndürme birbirinden tamamen farklı uygulamaları gerektirir her zaman. İsimleri birbirine benzediği için çok sayıda insan bu işlemleri karıştırmaktadır. Bu konuda çalışmalar yapan, havas ilmiyle ilgilenen uzman kişilerin bile bazen karıştırdıkları bilinmektedir. Ancak gideni geri getirmede olduğu gibi gideni geri döndürmede de büyü yöntemi kullanılabilir.

Gideni geri getirme büyüsü sevilen kişinin diğer çifti terk ederek ilişkiye son vermesi sonrası kullanılan bir büyü yöntemi olarak çıkar karşımıza. Büyü yapılarak terk eden kişinin geri dönmesi ve ilişkiye devam etmesi amaçlanır. Geri döndürme büyüsü herhangi bir konuda kesin bir karara ulaşan kişinin bu kararından vazgeçmesi için yapılan etkili bir yöntemdir.

Geri döndürme büyü sadece ilişkiler için düşünülmemeli. İlişki açısından bakacak olursak ayrılan terk eden sevgililer için geri getirme büyüsü elbette yapılabilir. Aynı şekilde bir sevgili için yapılabilmektedir. Henüz ayrılmamış ancak böyle bir düşüncesi olan buna karar vermeye yakın birinin bu kararından vazgeçmesi düşüncesinin değişmesi için de yapılabilir.

Ancak daha önce dediğimiz gibi geri döndürme büyüsünü sadece ilişkilerle sınırlandırmak doğru olmaz. Bu büyüler yapılırken muskalar da bunlara eşlik eder her zaman.

Muskalar büyülerin bir parçasıdır her zaman. Herhangi bir konuda karar vermiş bir kişinin bu kararından dönmesi içinde geri döndürme büyüsü yapılmaktadır. Kişinin kararından vazgeçerek istenilen şekilde davranması ve karar vermesi bu büyü ile sağlanabilir. Bu şekilde açıklamak daha doğru olacaktır. Bu tür bir işlemlerde dikkat edilmesi gereken çok önemli bir nokta vardır.

O da kişiden istenilecek şeyin yapılabilir ve kabul edilebilir bir ölçüde olmasıdır. Geri döndürme büyüleri günümüzde de insanlar sıkça kullandığı bir yöntem olarak bilinmekte. Terk edilen sevgililer ya da boşanan veya boşanmak üzere olan çiftler kararı veren kişinin kararından dönmesi için geri döndürme büyüsünü kullanmayı doğru ve uygun görürler.

Geri getirme büyüsü yapıldığında uzman kişi mutlaka bir muska yazacak ve kişiden bu yazılan muskayı ya üzerinde taşımasını ya da belli bir yere koymasını isteyecektir.



207 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page